Skyltar i PC-plast

Plåtskyltar och metallrör är långt ifrån ofarliga för skidåkare att kolllidera med. Därför har vi valt att utveckla ett säkrare alternativ. Digitaltryckta plastskyltar i köldtålig PC (samma plast som i slalomkäppar), laminerad med skrapskyddande och blekningsskyddande UV-film, laserskurna i önskad form, med rundade hörn. Monteras med våra specialutvecklade, enkla och kostnadseffektiva skyltfästen, på 35mm Ø PC-rör, med en vanlig B-nät hake nertill, som förhindrar rotation.
Allt är tåligt och ändå elastiskt stötdämpande. Vi har som vanligt inga order minimum.
Egentligen finns inga standardskyltar, även
om vi börjat skapa ett bibliotek med olika skyltar som ofta beställs. Men att utforma skyltar med andra former, färger, designelement eller språk, är fullt möjligt.
Reflekterande eller fluorescerade färger är inte möjliga med denna tryckmetod. Men skulle sådant vara aktuellt, så fi nns möjligheten att använda liknande sådan film, som används vid tillverkning av vägskyltar.
Detta är dock inte något vi i dagsläget erbjuder.
Skyltarna kan beställas i mått upp till 150x120cm. Skyltarna kan beställas med 1, 2 eller 4 skyltfästen, eller helt utan dessa, för montering på vägg.
Monteringsskyltar erbjuds
i flera längder.

Kundvagn

Du har ingen produkter i handlekurven.