Om oss

No Bullshit Ski Wear

Ett motto som genomsyrar alla våra produkter.

Beyond-X har de senaste åren genomgått en förvandling, från att ha varit en skidklädtillverkare. Till att numera även vara en sorts Alpinbranschens reklambyrå
Men på ett väldigt eget vis, där vi custom-anpassar nyttoprodukter för skidbranschen, så som nät, madrasser, många olika sorters nummervästar och portflaggor, skyltar samt barnskidlek produkter. Och förstås även skidkläder!

Egen syfabrik
Detta har möjliggjorts av att vi äger vår egen Polska syfabrik, som vi drivit sedan är 2000. Det har frigjort oss från vanliga tillverkningsproblem, som stora order minimum, varje gång en produkt skall tillverkas. Vilket varit en förutsättning för att ett väl fungerande team-uniform program verkligen skall fungera.
Där kompletterings möjligheter, utan order minimum, kan garanteras i flera år framöver. Order minimum gör annars att man snabbt tvingas byta uniform, då man inte kan komplettera, för att för att minimum ej kan uppnås.
Behöver vi få ett enda plagg producerat, så är detta inte omöjligt! Även om det inte är så vår produktion skall fungera. Men möjligheten finns!
Sedan är det ni, våra kunder, som hjälpt oss att utveckla ett brett sortiment av väldigt funktionella, högkvalitativa produkter.

Kundvagn

Du har ingen produkter i handlekurven.